Ørslevkloster IF - Vi skaber rammerne, du skaber oplevelserne!

Påsken 2009
Guld i B-finalen til U10 piger

Traditionen tro, så bød Skive fH velkommen til Hancock Cup i 2009. Det har givet masser af liv rundt om i hallerne, heriblandt Ørslevkloster Hallen, hvor der er blevet spillet mange U10 pige kampe. Ørslevkloster har haft nogle hold repræsenteret i U10 drenge og piger og i U12 pigerækken.

Sidste år kom det daværende U14 pigehold i B-finalen og tabte. I år var det så U10 pigernes tur og de gik heldigvis hele vejen og hev en flot sejr hjem i holdets måske bedste kamp under hele stævnet. Men der var drama på vejen mod finalen, som startede allerede lørdag.

På vej mod finalen

Efter to sejre mod Skive og TIK Taastrup, så skulle pigerne møde Stoholm i kampen om 1. pladsen. Det blev en tæt og jævnbyrdig kamp, hvor pigerne virkelig viste noget af deres talent i specielt første halvleg. Desværre gik der grus i maskineriet og pigerne måtte til sidst se sig slået med 3 og dermed så det ud til, at pigerne ikke kunne indløse billet til semifinalerne i B-rækken. Men heldigvis, så blev holdet bedste to’er og skulle derfor finde skoene frem til søndag morgen. Her ventede Korsør/Tårnborg og pigerne spillede brillant håndbold i første halvleg inden de igen gik lidt i stå. Forældrene blev lidt nervøse for, om pigerne nu ville smide sejren væk, men heldigvis fik pigerne puttede nogen ekstra mål ind, og derfor kunne de gå til finalen, hvor de fik mulighed for revanche mod Stoholm.

Rigtig mange forældre havde valgt at tage turen til Skive og følge holdet i kampen om trofæet. En fantastisk stemning blev skabt på tilskuerrækkerne og pigerne følte sig som landsholdsstjerner.
Kampen startede rigtig flot for pigerne, som virkelig gav den gas og fik udplaceret Stoholms målmand på den bedst mulige måde. Der blev slidt og slæbt og en føring på 6-1 lyste på tavlen ved halvleg.

Nu går de ikke i stå igen?

Efter pausen kom Stoholm som lyn og torden og scorede 2 mål inden for 2 minutter. Forældrene og tilskuerne begyndte at blive nervøse for, om pigerne nu igen ville gå i stå som dagen før. Pigerne blev også selv lidt bange, men så kom et forløsende mål, som satte pigerne i gang. Herefter så de sig aldrig tilbage og pigerne fik stående applaus i slutfasen for deres indsats. De hentede en 11-4 sejr og viste virkelig, at de var de bedste! Stoholms forældre måtte også tilkendegive, at ØK bare var bedre og at kampen fra dagen før var Stoholms bedste i turneringen.

Efter kampen fik pigerne medaljer, trøjer og masser af ros fra forældrene og pigerne var virkelig pavestolte for deres resultat.

U10 drenge ligeledes i B-semifinalen

Drengene ville bestemt ikke lade pigerne være de eneste i en semifinale. Hele lørdag spillede drengene rigtig god håndbold og de gik derfor hen og blev puljevinder og fik retten til at deltage i semifinalen på kasernen søndag morgen. Her mødte drengene Hem, som i gennemsnit var et hoved højere end ØKs spillere. Drengene fulgte godt med i første halvleg og var kun bagud med 2 ved pausen, men herefter tog Hem fuldstændig over i kampen og hev en sejr hjem på 15-8. Der skal her være ros til Hems målmand for en flot kamp og drengene skal have et velfortjent skulderklap for en flot præstation. For man kommer kun i semifinaler, hvis man er et godt hold.

U12 pigerne kom også i B slutspil, men her måtte de indse, at de andre hold var en tand bedre. Pigerne har dog haft en god tur og fået en fin afslutning på sæsonen.

Alt i alt er vi i håndboldudvalget rigtig glade for præstationerne, og håber nu, at klubbens U16 og U18 hold klarer sig godt i næste weekend. U14 drenge og piger har været på Mors, hvor pigerne kom i A-slutspil fik en 10. plads, mens drengene fik en 3. plads i C-slutspillet.